Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

"Διατροφή και Άσκηση για μια καλύτερη Ζωή"



07 Μαρτίου 2019

Στα πλαίσια του Προγράμματος Αγωγής Υγείας της Ε1΄τάξης «Διατροφή και Άσκηση, για μια καλύτερη Ζωή» που εκπονούμε μαζί με την γυμνάστρια κυρία Τσιλιμή Δήμητρα, προσκαλέσαμε την κυρία Βασιλειάδου Κυριακή, διαιτολόγο – διατροφολόγο, να μιλήσει στα παιδιά για τη σωστή διατροφή.

Εκείνη ανταποκρίθηκε με χαρά και με το δικό της τρόπο έκανε μία όμορφη παρουσίαση στα παιδιά ,για να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι να τρέφονται σωστά και πόσο απαραίτητα είναι για την υγεία μας τα φρούτα και τα λαχανικά, αλλά και όλες οι άλλες ομάδες τροφίμων. Μετά το τέλος της συνάντησης, η κυρία Βασιλειάδου κέρασε στα παιδιά υγιεινά παστέλια και θρεπτικό μέλι.

Λίγο πριν την άφιξη της κυρίας Βασιλειάδου, το σχολείο μας επισκέφτηκε ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Φυσικής Αγωγής ΠΕ.Κ.Ε.Σ, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κύριος Καμέας Νικόλαος. Μετά το τέλος της συνάντησης του με την κυρία Τσιλιμή, είχαμε την τιμή να παρακολουθήσει την παρουσίαση στο τμήμα μας και την διαβεβαίωση του ότι θα σταθεί δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε.








Bonus: Σήμερα οι μουσουλμάνοι γιορτάζουν το Ρεγκαήπ Καντηλί και έτσι η κυρία Μπεσμιέ, μητέρα της συμμαθήτριας μας Κιουρτ Εδά, έφερε να μας κεράσει σπιτικές πεντανόστιμες πιτούλες, όχι μόνο στο τμήμα μας, αλλά και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου. Την ευχαριστούμε πολύ!!! Και του χρόνου με υγεία!!!




Πολύ ωραίο υλικό για την Διατροφή και την Φυσική Άσκηση μπορείτε να βρείτε εδώ, στη σελίδα του ΕΥΖΗΝ.

Παπαγεωργίου Χαρά


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Δημοτικό Σχολείο Διομήδειας Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template