Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

οδηγίες για επαναλειτουργία σχολικής μονάδας

Παρακαλώ, μιλήστε στα παιδιά σας για τους βασικούς κανόνες υγιεινής δίνοντας έμφαση στην υγιεινή των χεριών και στην διατήρηση της απόστασης μεταξύ τους στο σχολείο. Ακόμη, θα πρέπει να συμβάλουν στην διατήρηση της καθαριότητας του περιβάλλοντος χώρου.

Θα υπάρχουν αντισηπτικά σε όλες τις τάξεις, ενώ οι αίθουσες θα καθαρίζονται δύο φορές την ημέρα.

Η χρήση προστατευτικής μη ιατρικής μάσκας από μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό εντός των σχολικών μονάδων είναι προαιρετική.
(θα μπορούσαν να έχουν μία προστατευτική μάσκα μαζί τους μέσα στην τσάντα, αν παρουσιαστεί ανάγκη, να την χρησιμοποιήσουν)

Καλό θα ήταν να έχουν επαρκή ποσότητα νερού μαζί τους (παγούρι) έτσι ώστε να μην χρησιμοποιούν τις βρύσες της αυλής, καθώς και ατομικά αντισηπτικά μαντηλάκια.

Από Δευτέρα 01-06-2020 θα επαναλειτουργήσει η σίτιση των μαθητών, οπότε οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους μία τσάντα για την μεταφορά του φαγητού στο σπίτι.

Το ολοήμερο τμήμα δεν θα λειτουργήσει.

Οι μεταφορές με τα λεωφορεία θα γίνονται κανονικά.

Για τα παιδιά που δεν θα επιστρέψουν στο σχολείο, οι γονείς θα πρέπει να συμπληρώσουν μια υπεύθυνη δήλωση και να την παραδώσουν στον διευθυντή του σχολείου.

Ας φροντίσει ο καθένας να έχει ότι χρειάζεται μαζί του για να μην χρειαστεί να δανειστούν από άλλα παιδιά (π.χ. μολύβια, σβήστρες, κτλ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Δημοτικό Σχολείο Διομήδειας Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template