Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Ημέρα Αθλητισμού



Γέμισε με παιδικές φωνές και αθλητικές δραστηριότητες  η αυλή του σχολείου μας, σήμερα, Παρασκευή 27-09-2019, στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, που γιορτάζεται για 6η συνεχόμενη χρονιά σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας.

Κεντρικός στόχος της ημέρας είναι η ενεργοποίηση των μαθητών και μαθητριών για συμμετοχή τους σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις εντός ή εκτός του σχολείου, μέσω της ενημέρωσης για τα ευεργετικά οφέλη της άθλησης σε συνδυασμό με την υγιεινή διατροφή, με στόχο την απόκτηση ενός υγιούς τρόπου ζωής.

Για το σκοπό αυτό ο διευθυντής του σχολείου μας κάλεσε τον Α.Γ.Σ. Taekwondo Σιδηρόπουλος για να ενημερώσει τα παιδιά για τα οφέλη της γυμναστικής και τον ευχαριστούμε θερμά που δέχτηκε και η επίσκεψη το ενθουσίασε τα παιδιά!

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου υλοποίησαν ακόμη  με τις οδηγίες της γυμνάστριας κας Τσιλιμή Δήμητρας διάφορες αθλητικές δράσεις καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας.

Με σύνθημα «Αγαπώ την Άθληση – Αγαπώ την Υγεία μου»  μαθητές του Στ’ 1 ζωγράφισαν επίσης την αφίσα της ημέρας .

Μια γεύση από τις αθλητικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Σχολείο Διομήδειας, μας δίνουν οι παρακάτω φωτογραφίες.













0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Δημοτικό Σχολείο Διομήδειας Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template